TAFELSETS VOOR ELK BUDGET
Leeds
EEN UITZONDERLIJK BREED AANBOD AAN STOELEN
Adria - Max - Club - Ruth
MAATWERK MET ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN
Carlton
SALONTAFELS: DESIGN OF LIEVER KLASSIEK?
Vigo - Granada
MEE MET DE NIEUWSTE TRENDS
Tafel David & Stoel Noah
7000 m² aan producten direct uit voorraad leverbaar

R&M OFFICE bestaat uit een team van professionals die steeds klaar staan om u zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren. 

Ons verkoopkantoor heeft doorheen de jaren een rijke werkervaring opgedaan. Wij stellen alles in het werk om u de beste producten aan te bieden aan de laagste prijzen. We wekten reeds het vertrouwen van vele klanten over heel Europa, doordat we kwaliteit en vernieuwing hoog in het vaandel dragen.

 

Voor ons zijn innovatie en reactievermogen van groot belang!

 

POLDIMAR is een groothandel opgestart in 1998.

De hoofdactiviteit bestaat uit de verkoop van budgetvriendelijke houten en metalen meubelen. Onze specialiteiten zijn bedden, stapelbedden, tafelsets en stoelen.

De maatschappelijke zetel is gelegen in de Vichtseweg 185A, 8790 Waregem. De levering van de goederen verloopt met eigen transport.

Met A.L.KIDS hebben we ons gespecialiseerd in bureaustoelen. Steeds mee met de nieuwste trends zult u bij A.L.KIDS de bureaustoelen vinden waarmee u uw klanten zult verbazen.

Met onze nauwgezette selectie kiest u voor betaalbaar design aan de juiste prijs! Bureaustoelen is onze core-business, maar ook als er zich andere opportuniteiten voordoen laten we deze niet links liggen.

Neem gerust contact met ons op voor meer info.

SINKRO is opgericht in 1997 in Bosnië en is een fabrikant van woonkamermeubels. De meubels die we produceren in onze fabriek van 20.000 m² worden geëxporteerd naar 25 landen in Europa en de wereld.

In het brede assortiment zijn wij bijzonder trots op de modellen die door ons eigen R & D team zijn uitgedacht.

Wij bieden u met Sinkro maatwerk aan van een superieure kwaliteit aan sterk concurrentiële prijzen .

cam deva

Met DEVA  en CAM vullen we het marksegment in van de babybenodigdheden.

DEVA is een sterke speler op de Belgische markt van babyartikelen en biedt budgetvriendelijke producten aan. Alle producten van DEVA voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

CAM is een internationale speler met hoogwaardige producten en een enorm breed gamma aan Italiaans design. Verbeelding, creativiteit en passie zijn al meer dan 40 jaar de drijvende motor in dit familiebedrijf dat ondertussen uitgroeide tot een toonaangevende speler op de markt.

R&M OFFICE: Ooigemstraat 23 - 8780 Oostrozebeke / MAGAZIJN: Vichtseweg 185A - 8790 Waregem

Please publish modules in offcanvas position.